Friluftsliv

Gissa vad jag gjorde i helgen?

Istället för som vanligt dra iväg med mina väninnor till Visby och kolla på skor så gav jag mig ut på nätet för att hitta en ficklampa av alla saker man kan tänkas handla. Visst kanske det inte är så konstigt nu när vintern snart är här men ändå, det är ingenting som intresserar mig direkt. Anledningen till att jag behövde en ficklampa av alla saker är för att vi haft en del elavbrott här på Gotland vid ett flertal tillfällen och nu vill jag inte vara utan belysning om det skulle inträffa igen som det finns risk för. Jag behövde inte någon värstinglampa utan det jag letade efter var något litet och praktiskt som kan användas i nödsituationer.

Valet föll på ficklampan Fenix RC20

Det var inte det lättaste valet måste jag erkänna för min kunskap vad gäller lampor är lika med noll och därför tog jag lite hjälp av väninnan Rosmarie som arbetar på Mekonomen. Hon hjälpte mig lite med att förklara vad tekniska termer som lumen och kapslingsklass faktiskt betydde och därefter var jag rätt nöjd med mitt val trots prislappen. Jag handlade lampan från Ljusgiganten.se som jag beställde ifrån för första gången och köpupplevelsen var enbart positiv. Ljusgiganten har rätt många olika modeller av led ficklampor att välja bland och gjorde valet enkelt för mig. Garantin gäller i två år enligt butiken men jag tror inte jag kommer att stöta på problem så länge inte vovven tar och biter sönder den (skämt åtsido!). Jag kan varmt rekommendera denna butik för er läsare som är i behov av lampor, snabba leveranser och trevlig support är för mig det viktigaste när jag handlar!